Dispositivos e acessórios
Zeytinyağlı Taze Fasulye
Preparação 20min
Total 40min
4 porsiyon
Ingredientes
-
diş sarımsak2
-
soğan ikiye bölünmüş150 g
-
domates salçası20 g
-
zeytinyağı40 g
-
domates ikiye bölünmüş250 g
-
taze fasulye ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (5 cm)500 g
-
şeker1 tk
-
tuz1 tk
-
karabiber (opcional)½ tk
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsiyon
Proteína
4.2 g
Energia
695.7 kJ /
166.6 kcal
Gordura
10.4 g
Fibra
3.7 g
Hidratos de carbono
11.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Kolay Fikirler
200 Receitas
Turquia
Turquia
Temel Yemek Kitabı
207 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Zeytinyağlı Biber Dolması
1h 35min
Domatesli Biberli Ciger (Bebek Yemeği)
30min
Baharatlı Nohut ''Chana Masala''
1h 30min
Patlıcanlı Bulgur Pilavı
40min
Etli Taze Fasulye
1h 10min
Etli Türlü
1h 20min
Semizotu Yemeği
1h 5min
Etli Bamya
1h 10min
Ratatuy
40min
Ispanak Başı
40min
Salçalı Bulgur Pilavı
40min
Erişteli Yeşil Mercimek
55min