Dispositivos e acessórios
Taze Otlu Tereyağlı Ekmek
Preparação 15min
Total 45min
8 adet
Ingredientes
Baharatlı Yağ
-
tereyağı parçalara bölünmüş (2cm)70 g
-
diş sarımsak (opcional) damak tadına göre1 - 2
-
maydanoz yaprağı, taze1 - 2 dal
-
dereotu yaprağı2 dal
-
biberiye, taze sadece yaprakları1 dal
-
frenk soğanı parçalara bölünmüş (3 cm)3 - 4 adet
-
tuz (opcional)½ tk
Ekmek Hamuru
-
yoğurt350 g
-
un unlamak için ekstra un440 g
-
kabartma tozu2 paket
-
tuz1 ¼ tk
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 adet
Proteína
7 g
Energia
1045 kJ /
250 kcal
Gordura
8 g
Fibra
1.6 g
Hidratos de carbono
35 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lezzetli Ekmekler
10 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Patatesli Pratik Ekmek
12h
Dereotlu ve Beyaz Peynirli Ekmek
1h 20min
Bulgurlu Maydanozlu Köfte
55min
Tam Buğdaylı ve Bademli Buharda Ekmek
2h
Mayasız kolay ekmek
20min
Kuru Fasulyeli ve Beyaz Peynirli Dip
10min
Pide
1h 20min
Kaşarlı Pide
1h 45min
Açma
2h
Zeytinyağlı Ekmek
2h 10min
Pratik Buğday Ekmeği
40min
Peynirli Poğaça
1h 30min