Dispositivos e acessórios
Kuru Fasulyeli ve Beyaz Peynirli Dip
Preparação 5min
Total 10min
700 g
Ingredientes
-
konserve kuru fasulye (yıkanmış ve süzülmüş)400 g
-
beyaz peynir, sert parçalara bölünmüş(3-4 cm)200 g
-
fesleğen yaprağı10 g
-
mayonez60 g
-
zeytinyağı30 g
-
toz karabiber½ tk
Dificuldade
fácil
Nutrição por 100 g
Proteína
9.6 g
Energia
1183 kJ /
283 kcal
Gordura
23.4 g
Hidratos de carbono
8.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dip soslar ve ezmeler
11 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Coleslaw Thermomix® Kesme Aparatı ile
10min
Salatalık Turşusu (Tatlı)
48h 20min
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9h 25min
Ekmek Çanağında Domuz Bacon'lı Dana Yahni
6h 30min
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26h 5min
Turplu Taze Otlu Quark
5min
Meksika Usulü Fasulyeli Kuzu
50min
Enginarlı ve Fasulyeli Dip
10min
Taze Otlu Tereyağlı Ekmek
45min
Asya Usulü Tavuk Çorbası
45min
İrmik Helvası
1h 25min
Avokadolu Humus
15min