Dispositivos e acessórios
Patlıcanlı ve Bademli Dip
Preparação 5min
Total 20min
450 g
Ingredientes
-
soyulmuş badem40 g
-
diş sarımsak4
-
patlıcan kabukları soyulmuş, parçalara bölünmüş (2 cm)200 g
-
kimyon, toz1 tk
-
su100 g
-
tuz damak tadına göre1 tk
-
limon suyu25 g
-
süzme yoğurt70 g
-
toz karabiber damak tadına göre2 tutam
-
kimyon, toz süslemek için
Dificuldade
fácil
Nutrição por 450 g
Sódio
2375 mg
Proteína
17.9 g
Energia
1564.7 kJ /
374 kcal
Gordura
22 g
Fibra
10.6 g
Gordura saturada
1.6 g
Hidratos de carbono
34 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dip soslar ve ezmeler
11 Receitas
Turquia
Turquia
Yaz Bitmeden
18 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Burrata Peynirli Pancar Carpaccio
1h 25min
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Nenhuma avaliação
Karnabaharlı Pilav ve Köri Soslu Köfte
1h 5min
Parmesanlı Bezelye Ezmesi
15min
Sabayon Soslu Elma
40min
Turplu krem peynir
10min
Çedarlı Pırasa Çorbası
50min
Kaju Fıstığı Ezmesi
50min
Mantarlı ve Tulum Peynirli Bulgur Pilavı
20min
Guacamole
15min
Mutabbal
10min
Havuçlu Mercimekli Humus
20min