Dispositivos e acessórios
Fluffy Almond Pancakes with Blackberry Syrup
Preparação 15min
Total 1h
12 pieces
Ingredientes
Blackberry Syrup
-
sugar4 tbsp
-
lemon thin peel only, no pith1
-
fresh blackberries plus extra to garnish12 oz
Pancakes
-
brown flaxseed4 tbsp
-
almond meal12 oz
-
sugar3 tbsp
-
baking powder1 tbsp
-
salt¾ tsp
-
large eggs3
-
water9 oz
-
oil to grease, divided4 tsp
-
unsalted butter to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
9 g
Energia
1067 kJ /
255 kcal
Gordura
18 g
Fibra
6 g
Hidratos de carbono
18 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Summer Servings
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Vegan Chocolate Cake
1h 55min
Paleo Chocolate Cake
1h 35min
Banana Walnut Muffins
35min
Cauliflower Stuffing for Hedonists (Bill Yosses)
55min
Coconut and Papaya Popsicles
4h 10min
Sweet Potato Pancakes
20min
Veggie and Fruit Muffins
30min
Apple and Pear Hot Cereal
1h 35min
Waffles
25min
Zucchini and Almond Pulp Bread
2h 30min
Paleo Banana Blueberry Loaf
1h 15min
Buckwheat Pancakes
40min