Dispositivos e acessórios
Mango on Coconut Sticky Rice
Preparação 10min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
-
water800 g
-
glutinous rice rinsed, soaked for 2 hours or overnight150 g
-
coconut milk150 g
-
sugar50 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ripe mango (approx. 1 mango), peeled, cut in pieces (2 cm)300 g
-
sesame seeds (opcional) for garnishing½ tsp
-
fresh mint leaves (opcional) for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
5 g
Energia
1245 kJ /
297 kcal
Gordura
7 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
53 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
new style asian
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15min
Pulut Panggang (Grilled Rice Packets)
1h 20min
Sambal Kangkung
10min
Hojicha Canelé
1h 20min
Stir Fried Whole Fish
20min
Chrysanthemum Tofu Soup
2h 10min
Lemongrass Tempeh
1h 15min
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20min
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 40min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45min
Wajik (Palm Sugar Glutinous Rice)
1h 5min
Mango Sticky Rice
5h