Dispositivos e acessórios
Mango on Coconut Sticky Rice
Preparação 10min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
-
water800 g
-
glutinous rice rinsed, soaked for 2 hours or overnight150 g
-
coconut milk150 g
-
sugar50 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ripe mango (approx. 1 mango), peeled, cut in pieces (2 cm)300 g
-
sesame seeds (opcional) for garnishing½ tsp
-
fresh mint leaves (opcional) for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
5 g
Energia
1245 kJ /
297 kcal
Gordura
7 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
53 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
new style asian
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Basque Burnt Cheesecake
3h 10min
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2h 35min
Tom Ga Khai (Thai Coconut Milk Chicken), Steamed Clams With Garlic And Thai Curry Fish Custard
1h 40min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45min
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 40min
Tom kha prawns
25min
Pulut Inti (Glutinous Rice With Sweet Coconut)
50min
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20min
Pulut Panggang (Grilled Rice Packets)
1h 20min
Hua sheng ma shu (peanut mochi)
30min
Mango Sticky Rice
5h
Homemade Pandan Kaya
55min