Dispositivos e acessórios
Mango on Coconut Sticky Rice
Preparação 10min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
-
water800 g
-
glutinous rice rinsed, soaked for 2 hours or overnight150 g
-
coconut milk150 g
-
sugar50 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ripe mango (approx. 1 mango), peeled, cut in pieces (2 cm)300 g
-
sesame seeds (opcional) for garnishing½ tsp
-
fresh mint leaves (opcional) for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
5 g
Energia
1245 kJ /
297 kcal
Gordura
7 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
53 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
new style asian
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Mango Sticky Rice
5 Std.
Basque Burnt Cheesecake
3 Std. 10 Min
Kuih Sago (Steamed Sago Cake)
1 Std. 20 Min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4 Std. 20 Min
Chilli Stuffed Fish
1 Std.
Tom Yum Goong
30 Min
Fruit and Sago Pudding
50 Min
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20 Min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 Min
Wajik (Palm Sugar Glutinous Rice)
1 Std. 5 Min
Mango Lassi
5 Min
Teh tarik (pulled milk tea)
15 Min