Dispositivos e acessórios
Mango on Coconut Sticky Rice
Preparação 10min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
-
water800 g
-
glutinous rice rinsed, soaked for 2 hours or overnight150 g
-
coconut milk150 g
-
sugar50 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ripe mango (approx. 1 mango), peeled, cut in pieces (2 cm)300 g
-
sesame seeds (opcional) for garnishing½ tsp
-
fresh mint leaves (opcional) for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
5 g
Energia
1245 kJ /
297 kcal
Gordura
7 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
53 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
new style asian
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Steamed Siew Mai
5h
Mock Fin Soup
35min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20min
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
30min
Kimchi Sauce
20min
Tom Ga Khai (Thai Coconut Milk Chicken), Steamed Clams With Garlic And Thai Curry Fish Custard
1h 40min
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Fresh Prawn Spring Rolls
1h
Mango Lassi
5min
Homemade Pandan Kaya
55min
Ondeh-Ondeh Cupcakes
1h 15min
Chicken Porridge
35min