Dispositivos e acessórios
Cactus Cornbreads (Sopes) and Chicken
Preparação 40min
Total 1h 10min
8 portions
Ingredientes
Chicken
-
water1000 g
-
chicken breasts, skinless cut in pieces700 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Salsa
-
garlic cloves roasted (see tip)2
-
tomatoes roasted, cut in pieces500 g
-
onions roasted, halved200 g
-
serrano chillies roasted, halved, deseeded10 g
-
poblano chillies halved, deseeded250 g
-
fine sea salt2 tsp
Sopes
-
panela cheese (Mexican fresh cheese) cut in pieces (2 cm) (see tip)300 g
-
onions quartered250 g
-
nopales cactus leaves cut in pieces (see tip)500 g
-
water60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
masa harina (e.g. Maseca, see tip)400 g
-
refried beans, tinned (see tip)400 g
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped5 sprigs
-
sour cream250 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
47 g
Energia
2515 kJ /
599 kcal
Gordura
14 g
Hidratos de carbono
66 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
tasty mexican dinners
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Pumpkin Spice Chai
15min
Keto Pumpkin Pie
4h 10min
Pumpkin Chai Latte
20min
Fluffy Hawaiian Pancakes with Pineapple Sauce
1h 20min
Pumpkin Spice Mix
5min
Green Bean Casserole
1h 30min
Pumpkin Pie
5h
Chicken in Huitlacoche Sauce
45min
Peeler Sweet Potato Casserole
1h 20min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40min
Apple and Cranberry Farro Salad
35min
Pollo Pibil
1h 30min