Dispositivos e acessórios
Cactus Cornbreads (Sopes) and Chicken
Preparação 40min
Total 1h 10min
8 portions
Ingredientes
Chicken
-
water1000 g
-
chicken breasts, skinless cut in pieces700 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Salsa
-
garlic cloves roasted (see tip)2
-
tomatoes roasted, cut in pieces500 g
-
onions roasted, halved200 g
-
serrano chillies roasted, halved, deseeded10 g
-
poblano chillies halved, deseeded250 g
-
fine sea salt2 tsp
Sopes
-
panela cheese (Mexican fresh cheese) cut in pieces (2 cm) (see tip)300 g
-
onions quartered250 g
-
nopales cactus leaves cut in pieces (see tip)500 g
-
water60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
masa harina (e.g. Maseca, see tip)400 g
-
refried beans, tinned (see tip)400 g
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped5 sprigs
-
sour cream250 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
47 g
Energia
2515 kJ /
599 kcal
Gordura
14 g
Hidratos de carbono
66 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
tasty mexican dinners
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Cochinita Pibil
4h
Stuffed Tomatoes with Rice and Cashew & Basil Sauce
1h 30min
Cochinita Pibil
4h
Sour Cream and Chives Pizza Dough
30min
Slow Cooked Pork in Salsa Verde
5h 45min
Soubise Sauce
30min
Strawberry Snow Cones
50min
Enchilada Lettuce Wraps
35min
Shrimp and Crab Stack
25min
Teddy Bear Burgers
2h
Vegan Oyster Mushroom Soup
Nenhuma avaliação
Chicken Enfrijoladas
50min