![Cactus Cornbreads (Sopes) and Chicken Cactus Cornbreads (Sopes) and Chicken](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/115548.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Chicken
- 1000 g water
- 700 g chicken breasts, skinless, cut in pieces
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
Salsa
- 2 garlic cloves, roasted (see tip)
- 500 g tomatoes, roasted, cut in pieces
- 200 g onions, roasted, halved
- 10 g serrano chillies, roasted, halved, deseeded
- 250 g poblano chillies, halved, deseeded
- 2 tsp fine sea salt
Sopes
- 300 g panela cheese (Mexican fresh cheese), cut in pieces (2 cm) (see tip)
- 250 g onions, quartered
- 500 g nopales cactus leaves, cut in pieces (see tip)
- 60 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 400 g masa harina (e.g. Maseca, see tip)
- 400 g refried beans, tinned (see tip)
- 5 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped
- 250 g sour cream
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2515 kJ / 599 kcal
- Proteína
- 47 g
- Hidratos de carbono
- 66 g
- Gordura
- 14 g
Receitas alternativas
Japanese Ramen Noodle Soup
1 Std. 40 Min
Cochinita Pibil (Slow-Cooked Pork)
3 Std. 50 Min
Chicken in Adobo Sauce with Plantain Purée
1h 15min
Cochinita Pibil
4h
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney) Metric
11sa 40 dk
Salted Caramel Ice Cream
14 godz.
Shredded chicken in tomato sauce (Tinga de Pollo)
30min
Sautéing Red Pepper with Onions
Nenhuma avaliação
Chicken Crêpes with Poblano Chilli Salsa
55 Min
Chicken Tacos al Pastor
45 Min
Super Green Juice
10 Min
Spring Rolls
40min