Dispositivos e acessórios
Rundvlees Stroganoff
Preparação 25min
Total 1h
4 porties
Ingredientes
-
olijfolie40 g
-
ossenhaas biefstuk in repen (1 x 1 x 4 cm)600 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper2 snuifje
-
ui in stukken100 g
-
teentje knoflook1
-
verse champignons in kwarten250 g
-
water30 g
-
maïzena (zetmeel)10 g
-
½ runderbouillonblokje, zelfgemaaktrunderbouillonpasta zelfgemaakt½ tl
-
mosterd liefst pittige zoals dijonmosterd1 tl
-
room200 g
-
augurken (opcional) in reepjes50 g
-
verse peterselie gehakt, ter garnering
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porties
Proteína
36 g
Energia
1871 kJ /
449 kcal
Gordura
31 g
Fibra
1.9 g
Hidratos de carbono
6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het Basiskookboek
133 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3h 35min
Quenelles met waterkerssaus
2h 45min
Pekingeend
45min
Steak Stroganoff
45min
Kip met citroen
50min
Appels met cidersabayon
Nenhuma avaliação
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1h
Griekse varkensstoofpot
45min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Kipfilets pizzaiola
55min