Dispositivos e acessórios
Runderpastei met bier
Preparação 30min
Total 1h 40min
4 porties
Ingredientes
Runderpastei met bier
-
olijfolie40 g
-
rundvlees in blokjes (2 cm)600 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper2 snuifje
-
ui in stukken150 g
-
maïzena (zetmeel)15 g
-
water250 g
-
prei150 g
-
bier330 g
-
verse tijmblaadjes1 tl
-
Worcestersaus1 el
-
½ runderbouillonblokje, (voor 0,5l)runderbouillonpasta½ tl
Deeg en samenstelling
-
meel150 g
-
boter koud en in stukken65 g
-
ei1
-
zout½ tl
-
eierdooier licht opgeklopt1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 porties
Proteína
39 g
Energia
2711 kJ /
647 kcal
Gordura
35 g
Fibra
3.3 g
Hidratos de carbono
36 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het Basiskookboek
133 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min
Tonijnkroketten
1h 30min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Thaise burgers
35min
Kalkoenburgers
1h 25min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25min
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1h 5min
Snelle kaassoufflés
45min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1h 15min
Alpengratin
50min
Kip garam masala
50min