Dispositivos e acessórios
Budyń czekoladowy
Preparação 5min
Total 10min
4 porcje
Ingredientes
-
50 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 60% kakao pokrojonej na kawałki
-
500 g mleka
-
1 jajko
-
20 g cukru
-
20 g mąki ziemniaczanej
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porcję
Sódio
81.7 mg
Proteína
6.6 g
Energia
869.3 kJ /
207.8 kcal
Gordura
10.6 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
21.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Dwukolorowy budyń kakaowo-truskawkowy
25min
Dwukolorowy budyń waniliowo-czekoladowy
25min
Budyń bez laktozy
20min
Gęsty budyń – 1100 g
15min
Płynny budyń – 650 ml
15min
Gęsty budyń – 600 g
15min
Kasza manna
15min
Ryż na mleku z musem malinowym
1h 5min
Kisiel cytrynowy
10min
Serek na słodko
5min
Kisiel
10min
Deser z kaszy manny
20min