Dumplings med kål og svinekjøtt

Dumplings med kål og svinekjøtt

5.0 1 avaliação
Preparação 1h 15min
Total 1h 35min
32 stykker

Ingredientes

Dumplingdeig
  • vegetabilsk olje pluss ekstra til smøring
    1 ss
  • vann pluss ekstra etter behov
    150 g
  • hvetemel pluss ekstra for dryssing
    300 g
  • salt
    ¼ ts
Fyll og dumplings
  • hvitkålblad kuttet i biter
    400 g
  • salt
    1 ½ ts
  • kjøttdeig av svin
    350 g
  • vann
    530 g
  • soyasaus
    20 g
  • risvin
    10 g
    10 g sake
  • sukker
    ½ ts
  • pepper, malt
    ½ ts
  • sesamolje, virgin (15 g)
    1 ss

Dificuldade

avançadas


Nutrição por 1 stykke

Proteína 3 g
Energia 318 kJ / 76 kcal
Gordura 4 g
Fibra 0.5 g
Hidratos de carbono 7 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...

Mostrar tudo