Kremet grønnsakssuppe

Kremet grønnsakssuppe

4.8 5 avaliação
Preparação 15min
Total 45min
6 porsjoner

Ingredientes

  • olivenolje
    25 - 30 g
  • blandete grønnsaker, til sautering (feks. løk, sjalottløk, purre), kuttet i biter (2 cm)
    170 - 200 g
  • blandede grønnsaker (feks. squash, gulrøtter, gresskar, søtpoteter, sellerirot, pastinakk, grønne erter), kuttet i biter etter behov
    700 - 800 g
  • vann
    750 - 850 g
  • grønnsaksbuljong
    1 ts
    1 grønnsaksbuljong terning (til 0.5 l)
  • salt
    1 ts

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porsjon

Proteína 4 g
Energia 465 kJ / 111 kcal
Gordura 5 g
Fibra 3.6 g
Hidratos de carbono 9 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...

Mostrar tudo