Grønnsakssuppe med pasta

Grønnsakssuppe med pasta

Nenhuma avaliação
Preparação 20min
Total 50min
4 porsjoner

Ingredientes

  • olivenolje
    20 - 25 g
  • blandede grønnsaker (feks. squash, gulrøtter, gresskar, søtpoteter, sellerirot, pastinakk), kuttet i biter (2 cm)
    350 - 400 g
  • blandete grønnsaker, til sautering (feks. løk, sjalottløk, purre), kuttet i biter (2 cm)
    100 - 150 g
  • vann
    700 - 800 g
  • grønnsaksbuljong
    1 ts
    1 grønnsaksbuljong terning (til 0.5 l)
  • salt
    ½ - 1 ts
    ½ - 1 ss soyasaus
  • blandete grønnsaker, frosne (opcional)
    50 g
    50 g grønne erter, frosne
  • suppepasta, tørket
    60 - 80 g

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porsjon

Proteína 5 g
Energia 670 kJ / 160 kcal
Gordura 5 g
Fibra 3.8 g
Hidratos de carbono 20 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...

Mostrar tudo