Dispositivos e acessórios
Gresskarsuppe
Preparação 15min
Total 35min
4 porsjoner
Ingredientes
-
vegetabilsk olje10 g
-
ingefær, fersk10 g
-
gresskarkjøtt delt400 g
-
potet delt100 g
-
cashewnøtt, rå50 g
-
salt pluss ekstra etter smak½ ts
-
hvit pepper2 klyper
-
vann750 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsjon
Proteína
4 g
Energia
592 kJ /
141 kcal
Gordura
9 g
Fibra
2.9 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Min Kokebok
158 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Rensende thaisuppe
25min
Kremet aspargessuppe
Nenhuma avaliação
Kremet detoxsuppe med grønnsaker
Nenhuma avaliação
Misosuppe
Nenhuma avaliação
Kremet ertesuppe med Serrano-chips
Nenhuma avaliação
Vårens grønnsaksuppe med urteterninger
Nenhuma avaliação
Kremet ertesuppe
40min
Kikertsuppe (Revithia)
Nenhuma avaliação
Kyllingsuppe med egg og sitron (Avgolemono)
Nenhuma avaliação
Kremet fiskesuppe
45min
Betasuppe
30min
Fattigmann "aspargessuppe"
50min