Dispositivos e acessórios
Kikertsuppe med spinat
Preparação 15min
Total 40min
8 porsjoner
Ingredientes
-
spinatblader, ferske hakket grovt etter smak300 g
-
kikerter, tørket100 g
-
vann800 g
-
salt1 ts
-
løk delt i biter (3 cm)200 g
-
olivenolje30 g
-
gulrøtter delt i biter (3 cm)250 g
-
hvitløksfedd3
-
neper (opcional) delt i biter (3 cm)100 g
-
malt svart pepper1 klype
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsjon
Proteína
4 g
Energia
408 kJ /
98 kcal
Gordura
5 g
Fibra
3.9 g
Hidratos de carbono
9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Min Kokebok
158 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Rensende thaisuppe
25min
Kremet aspargessuppe
Nenhuma avaliação
Kremet detoxsuppe med grønnsaker
Nenhuma avaliação
Misosuppe
Nenhuma avaliação
Kremet ertesuppe med Serrano-chips
Nenhuma avaliação
Vårens grønnsaksuppe med urteterninger
Nenhuma avaliação
Kremet ertesuppe
40min
Kikertsuppe (Revithia)
Nenhuma avaliação
Kyllingsuppe med egg og sitron (Avgolemono)
Nenhuma avaliação
Kremet fiskesuppe
45min
Betasuppe
30min
Fattigmann "aspargessuppe"
50min