Minestronesuppe

Minestronesuppe

5.0 1 avaliação
Preparação 20min
Total 45min
6 porsjoner

Ingredientes

  • løk delt i halve
    80 g
  • purreløk delt i biter
    120 g
  • "extra virgin" olivenolje
    40 g
  • blandede grønnsaker (feks. poteter, gulrøtter, squash, stangselleri, tomater, bladbete, kokte tørkete bønner, gresskar), delt i biter etter behov
    600 g
  • vann
    1000 g
  • grønnsaksbuljong terning (til 0.5 l)
    2
    2 toppet ts grønnsaksbuljong
  • salt
    1 ts
  • ditalini pasta, tørr eller lignende kort tørket pasta
    120 g
  • basilikumblader, ferske (opcional) revet i biter
    6
  • parmesanost, revet
    6 - 18 ts

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porsjon

Proteína 11 g
Energia 1202 kJ / 287 kcal
Gordura 18 g
Fibra 3.6 g
Hidratos de carbono 21 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...

Mostrar tudo