Borschtsuppe

Borschtsuppe

3.7 3 avaliação
Preparação 15min
Total 50min
6 porsjoner

Ingredientes

  • persille, fersk kun blader
    3 - 5 kvister
  • tomat kuttet i biter
    200 g
  • løk kuttet i halve
    100 g
  • gulrøtter kuttet i biter
    100 g
  • rødbeter, rå kuttet i biter (2 cm)
    200 g
  • vegetabilsk olje
    40 g
  • poteter kuttet i biter (2 cm)
    150 g
  • rød paprika kuttet i biter (2 cm)
    100 g
  • hvitkål kuttet i strimler
    200 g
  • vann
    1000 g
  • salt
    2 ts
  • malt svart pepper
    ½ ts

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porsjon

Proteína 2 g
Energia 513 kJ / 123 kcal
Gordura 7 g
Fibra 4 g
Hidratos de carbono 12 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...

Mostrar tudo