Dispositivos e acessórios
Borschtsuppe
Preparação 15min
Total 50min
6 porsjoner
Ingredientes
-
persille, fersk kun blader3 - 5 kvister
-
tomat kuttet i biter200 g
-
løk kuttet i halve100 g
-
gulrøtter kuttet i biter100 g
-
rødbeter, rå kuttet i biter (2 cm)200 g
-
vegetabilsk olje40 g
-
poteter kuttet i biter (2 cm)150 g
-
rød paprika kuttet i biter (2 cm)100 g
-
hvitkål kuttet i strimler200 g
-
vann1000 g
-
salt2 ts
-
malt svart pepper½ ts
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsjon
Proteína
2 g
Energia
513 kJ /
123 kcal
Gordura
7 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Min Kokebok
158 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Rensende thaisuppe
25min
Kremet aspargessuppe
Nenhuma avaliação
Kremet detoxsuppe med grønnsaker
Nenhuma avaliação
Misosuppe
Nenhuma avaliação
Kremet ertesuppe med Serrano-chips
Nenhuma avaliação
Vårens grønnsaksuppe med urteterninger
Nenhuma avaliação
Kremet ertesuppe
40min
Kikertsuppe (Revithia)
Nenhuma avaliação
Kyllingsuppe med egg og sitron (Avgolemono)
Nenhuma avaliação
Kremet fiskesuppe
45min
Betasuppe
30min
Fattigmann "aspargessuppe"
50min