Dispositivos e acessórios
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
Preparação 15min
Total 1h
3 portions
Ingredientes
-
fresh lobster tails16 - 18 oz
-
chicken broth32 oz
-
celery cut into pieces (2 in.)2 stalks
-
saffron threads2 pinches
-
water40 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
squid ink pasta, pappardelle6 oz
-
unsalted butter1 ½ oz
-
Creole seasoning (see Tip)1 tsp
-
fresh chopped parsley to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1936 mg
Proteína
29 g
Energia
1703 kJ /
407 kcal
Gordura
16 g
Fibra
7 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
40 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ritz-Carlton, New Orleans
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Shrimp in Garlic Sauce
25min
Garlic Shrimp
35min
Squid Ink Pasta
1h
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Crab Stuffed Lobster Tails
50min
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15min
Cioppino
55min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45min