Dispositivos e acessórios
Balletjes met aubergines
Preparação 20min
Total 1h
8 porties
Ingredientes
Balletjes
-
lijnzaad60 g
-
brood, dag oud80 g
-
verse peterselie10 g
-
olijfolie35 g
-
teentjes knoflook2
-
rode ui100 g
-
aubergine in kleine stukken680 g
-
zout1 tl
-
havervlokken80 g
Saus
-
olijfolie35 g
-
ui in stukken150 g
-
teentjes knoflook2
-
gehakte tomaten, uit blik500 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
gedroogde oregano2 tl
-
water100 g
-
verse peterselie gehakt
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
6 g
Energia
908 kJ /
217 kcal
Gordura
13 g
Fibra
7 g
Hidratos de carbono
20 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegan
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Moussaka met linzen
2h 20min
Gebakkrans met geroosterde groenten
1h 40min
Vegetarische Wellington
2h 10min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20min
Pikante kalkoensatés
1h
Bloemkool-spinazie lasagne
1h 45min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1h 35min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1h
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5min
Paprika's in zoetzure saus
30min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min