Dispositivos e acessórios
Butternut 'Mac & Cheese'
Preparação 10min
Total 45min
4 porties
Ingredientes
Macadamia-crumble
-
macadamia noten1 el
-
brood naar keuze2 sneetjes
-
verse tijmblaadjes2 takjes
Romige butternutsaus en pasta
-
butternut pompoen geschild, in stukken (ong. 2-3 cm)300 g
-
ui (ong. 180 g), in vier gesneden1
-
teentjes knoflook2
-
huisgemaakte bouillonpasta (zie tips)2 tl
-
water700 g
-
voedingsgist (zie tips)2 el
-
citroensap1 el
-
droge pasta type macaroni (ei-vrij)250 g
-
bevroren doperwten150 g
-
broccoli in roosjes (ong. 2 cm)150 g
-
bevroren maïskorrels150 g
-
vegan kaas (Parmezaan), als garnering
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
20.3 g
Energia
1794.2 kJ /
427.2 kcal
Gordura
7.9 g
Fibra
16 g
Hidratos de carbono
61.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegan
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Moussaka met linzen
2h 20min
Goulash van linzen en champignons
45min
Spinazierisotto met asperges
40min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20min
Hot dogs
35min
Bloemkool-spinazie lasagne
1h 45min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25min
Falafel met rode bieten hummus
20min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1h
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Indiase groentencurry
50min
Azteca taart
1h