
Dispositivos e acessórios
Sourdough Starter Discard Scones
Preparação 15min
Total 30min
8 pieces
Ingredientes
-
all-purpose flour plus extra to dust8 oz
-
sugar1 oz
-
baking powder1 tbsp
-
salt½ tsp
-
unsalted butter diced, frozen, plus extra to serve2 ½ oz
-
raisins1 ½ oz
-
unsalted pistachios1 ½ oz
-
sourdough starter discard (unfed), room temperature9 ½ oz
-
heavy whipping cream plus extra to brush4 oz
-
turbinado sugar to sprinkle
-
fresh mixed berries to serve
-
jam to serve
Nutrição por 1 piece
Energia
342 kcal /
1431 kJ
Proteína
7 g
Gordura
15 g
Hidratos de carbono
45 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
8 g
Sódio
290 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Sourdough Baking - with Starter Discard
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos