Dispositivos e acessórios
Tangzhong Milk Bread
Preparação 10min
Total 2h 35min
12 slices
Ingredientes
-
bread flour divided13 oz
-
milk icy cold, divided (see Tip)8 oz
-
egg yolk from a large egg1
-
sugar1 oz
-
salt½ tsp
-
powdered milk2 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
unsalted butter room temperature1 oz
-
ice cold water to spray
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
108 mg
Proteína
5 g
Energia
649 kJ /
155 kcal
Gordura
4 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
26 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Braided Milk Bread
2h 20min
Bagels
1h 20min
Pull-Apart Dinner Rolls
2h 15min
Baguettes
3h 45min
Buttermilk Bread
2h
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min
Strawberry Ice (Korean-Inspired)
8h 5min
Cranberry Mung Bean Cake
4h 55min
Braided Milk Bread
2h 20min
Hawaiian Bread Rolls
4h 45min
Pretzel Bread
2h
Tangzhong Milk Bread
2h 35min