Dispositivos e acessórios
Badem ve Yaban Mersinli Muffinler
Preparação 10min
Total 50min
12 porsiyon
Ingredientes
-
soyulmuş badem260 g
-
Hindistan cevizi unu30 g
-
glütensiz kabartma tozu2 tk
-
tuz1 tutam
-
yumurta3
-
pudra şekeri60 g
-
süt herhangi bir çeşit120 g
-
zeytinyağı50 g
-
vanilya özü, doğal (opcional)1 ½ tk
-
yaban mersini, dondurulmuş125 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsiyon
Sódio
93 mg
Proteína
7.1 g
Energia
884.9 kJ /
210.7 kcal
Gordura
18.1 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
2.1 g
Hidratos de carbono
4.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Glütensiz lezzetler
35 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Glütensiz Çikolatalı Kek
1h 15min
Ketojenik Yuvarlak Ekmekler
1h 15min
Muzlu Yulaflı Kek
1h
Çilekli Donuk Yoğurt Bar
Nenhuma avaliação
Sebzeli Galette
1h 30min
Buharda pişmiş kuşkonmaz
35min
Vegan Vişneli Cheesecake
8h
Vegan Peynir Sosu
50min
Glütensiz Fırın Mücver
50min
Çikolataya Batırılmış Çilek ve Cevizli Hurma Topları
30min
Glütensiz Şekersiz Vejetaryen Kek
3h
Pufidik Glütensiz Ekmek
1h 15min