Dispositivos e acessórios
Suppe med sellerirot, ristede hasselnøtter og trøffel
Preparação 15min
Total 40min
6 porsjoner
Ingredientes
-
sellerirot skrelt, delt i biter (3 cm)600 g
-
løk delt i fire200 g
-
olivenolje30 g
-
hvitløksfedd3
-
timian, fersk kun blader3 kvister
-
potet skrelt, delt i biter (3 cm)150 g
-
vann avhengig av ønsket konsistens700 - 800 g
-
1 toppet ts grønnsaksbuljonggrønnsaksbuljong terning (til 0.5 l) smuldret1
-
havsalt pluss ekstra etter smak½ ts
-
malt svart pepper pluss ekstra etter smak2 klyper
-
hasselnøtter, blansjerte150 g
-
soyafløte, piskbar100 g
-
trøffelolje3 ss
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsjon
Sódio
531 mg
Proteína
7 g
Energia
1514 kJ /
366 kcal
Gordura
31 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Jul med Thermomix®
20 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Rensende thaisuppe
25min
Kremet aspargessuppe
Nenhuma avaliação
Kremet detoxsuppe med grønnsaker
Nenhuma avaliação
Misosuppe
Nenhuma avaliação
Kremet ertesuppe med Serrano-chips
Nenhuma avaliação
Vårens grønnsaksuppe med urteterninger
Nenhuma avaliação
Kremet ertesuppe
40min
Kikertsuppe (Revithia)
Nenhuma avaliação
Kyllingsuppe med egg og sitron (Avgolemono)
Nenhuma avaliação
Kremet fiskesuppe
45min
Betasuppe
30min
Fattigmann "aspargessuppe"
50min