Dispositivos e acessórios
Laks- og avokadoterrine
Preparação 25min
Total 3h 35min
8 porsjoner
Ingredientes
-
røkelaks i skiver400 g
-
gelatinpulver (1 x 12 g pakke)2 ½ ts
-
vann, kokende120 g
-
kremost500 g
-
gressløk, fersk finhakket2 ss
-
havsalt3 klyper
-
malt svart pepper5 klyper
-
avokadoer delt i biter (ca. 240 g)2
-
sitronsaft, ferskpresset10 g
-
havsalt¼ ts
-
hvitløkspulver1 klype
-
varmrøkt laks i flak100 g
-
sitron delt i båter, til servering2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsjon
Sódio
937 mg
Proteína
20 g
Energia
1409 kJ /
340 kcal
Gordura
27 g
Gordura saturada
13 g
Hidratos de carbono
3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Jul med Thermomix®
20 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Detoxsalat
Nessuna valutazione
Eksotisk fruktpudding
Nessuna valutazione
Salat med sobanudler og tofu
Nessuna valutazione
Bruschetta med bønnepålegg
Nessuna valutazione
Avokadosorbet
Nessuna valutazione
Basilikumsorbet
Nessuna valutazione
Djevelegg
Nessuna valutazione
Kaviarkremost med karse og reddiksalat
Nessuna valutazione
Stekt pudding med Potet, taleggio og gressløksdip
Nessuna valutazione
Asparges-og mangosalat
Nessuna valutazione
Rødkålsalat med fiken og gorgonzola
Nessuna valutazione
Kjøttpaier med rosmarin
Nessuna valutazione