Dispositivos e acessórios
Revet rosenkålsalat med bacon og tranebær
Preparação 15min
Total 20min
6 porsjoner
Ingredientes
-
baconterninger200 g
-
"extra virgin" olivenolje80 g
-
tranebær, tørkete100 g
-
gresskarfrø60 g
-
hvitløksfedd etter smak1 - 2
-
sitron tynne strimler av skall og 25 g saft1
-
rødvinseddiksherryeddik20 g
-
honning40 g
-
dijon sennep1 ss
-
havsalt1 ts
-
malt svart pepper½ ts
-
rosenkål trimmet, delt i to hvis de er store500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsjon
Sódio
423 mg
Proteína
13 g
Energia
1614 kJ /
389 kcal
Gordura
29 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
18 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Jul med Thermomix®
20 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Detoxsalat
Nenhuma avaliação
Eksotisk fruktpudding
Nenhuma avaliação
Salat med sobanudler og tofu
Nenhuma avaliação
Bruschetta med bønnepålegg
Nenhuma avaliação
Avokadosorbet
Nenhuma avaliação
Basilikumsorbet
Nenhuma avaliação
Djevelegg
Nenhuma avaliação
Kaviarkremost med karse og reddiksalat
Nenhuma avaliação
Stekt pudding med Potet, taleggio og gressløksdip
Nenhuma avaliação
Asparges-og mangosalat
Nenhuma avaliação
Rødkålsalat med fiken og gorgonzola
Nenhuma avaliação
Kjøttpaier med rosmarin
Nenhuma avaliação