Glutenfri julekake

Glutenfri julekake

Nenhuma avaliação
Preparação 40min
Total 732h 30min
36 stykker

Ingredientes

Kake
  • rosiner
    180 g
  • rosiner, sultana
    180 g
  • cocktail kirsebær, rød delt i to
    60 g
  • brandy
    80 g
  • kandisert frukt, blandet, i små biter
    80 g
  • smør, usaltet til smøring
  • mandler, blansjerte
    200 g
  • sitron kun tynne strimler av skall
    1
  • appelsin kun tynne strimler av skall
    1
  • mørkt brunt sukker, mykt
    225 g
  • egg, store (63-73 g)
    4
  • sirupmelasse, svart
    20 g
  • maisstivelse
    30 g
  • hvitt rismel
    60 g
  • kanel krydderblanding, med muskat og allehånde
    1 ts
Fondant
  • melis til dryssing
  • marsipan
    500 g
  • aprikossyltetøy blandet med 1 ts kokende vann
    2 ss
  • sukkerpasta fondant
    400 g
  • konditorfarge, rød
  • sukkerperler, sølv

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 stykke

Sódio 29 mg
Proteína 3 g
Energia 947 kJ / 226 kcal
Gordura 10 g
Fibra 1.5 g
Gordura saturada 4 g
Hidratos de carbono 29 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...

Mostrar tudo