Glutenfri rullekake med bringebærkrem

Glutenfri rullekake med bringebærkrem

Nenhuma avaliação
Preparação 30min
Total 25h 40min
10 porsjoner

Ingredientes

Royal Icing Snøkrystaller
  • eggehvite fra et stort egg (se tips)
    1
  • melis
    200 g
  • sitronsaft, ferskpresset
    ¼ ts
  • kokosnøtt, tørr, usøtet til dryssing
    1 ss
Sukkerbrød
  • egg, store (63-73 g)
    4
  • finkornet sukker pluss 2-3 ss til dryssing
    110 g
  • glutenfri melblanding, hvit
    120 g
Mascarponekrem
  • kremfløte
    500 g
  • mascarpone
    100 g
  • melis
    2 ss
Dekorering
  • bringebærsyltetøy
    200 g
    jordbærsyltetøy
  • bringebær
    150 g
  • hvit sjokolade revet
    100 g
  • kokosnøtt, tørr, usøtet
    20 g

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 porsjon

Sódio 88 mg
Proteína 6 g
Energia 2501 kJ / 600 kcal
Gordura 39 g
Fibra 2.5 g
Gordura saturada 24 g
Hidratos de carbono 55 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...

Mostrar tudo