Dispositivos e acessórios
Caramel vanille bourbon saus
Preparação 5min
Total 40min
12 portie
Ingredientes
-
boter in stukken80 g
-
slagroom (ong. 48% vet)130 g
-
donkerbruine suiker50 g
-
fijne suiker50 g
-
ahornsiroop50 g
-
bourbon-whisky70 g
-
vanillepasta2 tl
-
fijn zeezout1 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 12 portie
Sódio
2616.5 mg
Proteína
3 g
Energia
7410 kJ /
1770 kcal
Gordura
121.5 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
65.8 g
Hidratos de carbono
141 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix it yourself
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vegan challah brood
2h 30min
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3h 50min
Lichtblauw gekleurde eieren
Nenhuma avaliação
Crumble met peren en crème van ricotta
1h
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1h 50min
Chocoladereep likeur
15min
Nougat-koekjes
Nenhuma avaliação
Aardbeienijsjes
12h 15min
Proteïnepudding
6h 35min
Citroencake
2h
Vanille-mascarpone parfait
2h 40min
Citroencurd
1h