Dukkah-egg med asparges og feta

Dukkah-egg med asparges og feta

Nenhuma avaliação
Preparação 15min
Total 30min
2 porsjoner

Ingredientes

  • pistasjnøtter, uten skall, usaltet
    50 g
  • sesamfrø
    20 g
  • korianderfrø
    1 ss
  • spisskummenfrø
    2 ss
  • salt
    ¼ ts
  • malt svart pepper
    ½ ts
  • fetaost, laget på kumelk delt i biter
    100 g
  • melk, alle typer
    30 g
  • vann
    500 g
  • egg avkjølte
    4
  • asparges, grønn endene kuttet av
    1 - 2 bunt
  • "extra virgin" olivenolje pluss ekstra for drypping (valgfritt)
    1 ss
  • glutenfritt brød ristet, til servering
    2 skiver

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porsjon

Sódio 1285.4 mg
Proteína 36.8 g
Energia 3233.5 kJ / 769.5 kcal
Gordura 59.1 g
Fibra 8.2 g
Gordura saturada 13.9 g
Hidratos de carbono 20.6 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...

Mostrar tudo