Dispositivos e acessórios
Maisfritters med chilisyltetøy og avocadokrem
Preparação 10min
Total 1h 5min
4 porsjoner
Ingredientes
Chilisyltetøy
-
rød paprika uten frø og delt i biter (ca. 3 cm)400 g
-
chiliflak, tørket3 ts
-
sukker200 g
-
cider eddik100 g
-
vann80 g
Avocadokrem
-
avokado kun innmat1
-
rømme, alle typer50 g
-
salt¼ ts
-
malt svart pepper2 klyper
Maisfritters
-
flatbladet persille, fersk kun blader2 kvister
-
gressløk, fersk10 kvister
-
kikertmel70 g
-
maisstivelse30 g
-
glutenfritt bakepulver (se tips)2 ts
-
paprikakrydder½ ts
-
salt½ ts
-
malt svart pepper etter smak1 - 2 klyper
-
vann120 g
-
mais, på boks drenert (ca. 250 g etter drenering)400 g
-
feta ost delt i biter (ca. 5 mm)200 g
-
egg hviter2
-
olivenolje til steking
-
brønnkarseblader kun blader, til pynt
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsjon
Sódio
1199.2 mg
Proteína
19.4 g
Energia
3322.7 kJ /
791.1 kcal
Gordura
42.8 g
Fibra
12.4 g
Gordura saturada
15 g
Hidratos de carbono
78.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Glutenfri mat
94 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Detoxsalat
Nenhuma avaliação
Eksotisk fruktpudding
Nenhuma avaliação
Salat med sobanudler og tofu
Nenhuma avaliação
Bruschetta med bønnepålegg
Nenhuma avaliação
Avokadosorbet
Nenhuma avaliação
Basilikumsorbet
Nenhuma avaliação
Djevelegg
Nenhuma avaliação
Kaviarkremost med karse og reddiksalat
Nenhuma avaliação
Stekt pudding med Potet, taleggio og gressløksdip
Nenhuma avaliação
Asparges-og mangosalat
Nenhuma avaliação
Rødkålsalat med fiken og gorgonzola
Nenhuma avaliação
Kjøttpaier med rosmarin
Nenhuma avaliação