Dampet kokos- og scampisuppe

Dampet kokos- og scampisuppe

Nenhuma avaliação
Preparação 10min
Total 30min
4 porsjoner

Ingredientes

  • ingefær, fersk skrelt
    5 cm
  • østerssopp
    50 g
  • vårløk delt i tynne skiver, pluss ekstra til pynt
    2
  • kokosmelk
    800 g
  • rød currypaste (se tips)
    2 ss
  • fiskesaus (glutenfri)
    3 ts
  • scampi, rå, medium størrelse, skrelt med haler (ca. 750 g)
    24
  • risnudler, tørket
    80 g
  • vann, kokende til bløtlegging
  • microgreens til pynt (valgfritt)
  • lime delt i båter, til servering

Dificuldade

fácil


Nutrição por 4 porsjoner

Sódio 7050.3 mg
Proteína 177 g
Energia 9744 kJ / 2320 kcal
Gordura 132.9 g
Fibra 11.4 g
Gordura saturada 101.6 g
Hidratos de carbono 104.6 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...

Mostrar tudo