Surkålsuppe

Surkålsuppe

5.0 1 avaliação
Preparação 10min
Total 50min
6 porsjoner

Ingredientes

  • surkål lett drenert
    150 g
  • løk, gul delt i to
    80 g
  • hvitløksfedd
    1
  • olivenolje
    20 gram
  • kål revet
    100 g
  • gulrøtter delt i biter (1-2 cm)
    60 g
  • vann
    1300 g
  • grønnsaksbuljong (se tips)
    1 ss
  • havsalt
    ½ ts
  • malt svart pepper
    ½ ts
  • allehåndebær eller ¼ ts malt allehånde
    3
  • laurbærblad, tørket
    1
  • tomatpuré
    40 g
  • poteter skrelt og delt i terninger (1 cm)
    250 g
  • paprikapølse eller polske pølser, delt i skiver (0.5 cm)
    150 g
  • merian, tørket
    1 ts
  • karve, malt
    1 klype
  • surdeigsbrød til servering

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porsjon

Sódio 1577.7 mg
Proteína 13 g
Energia 1333 kJ / 317 kcal
Gordura 10 g
Fibra 6.3 g
Gordura saturada 2.5 g
Hidratos de carbono 41 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...

Mostrar tudo