Surdeigssupppe (hvit borscht)

Surdeigssupppe (hvit borscht)

Nenhuma avaliação
Preparação 20min
Total 96h 30min
4 porsjoner

Ingredientes

Surdeigsbase
  • fullkornsmel
    150 g
  • vann, varmt
    1000 g
  • grovt rugbrød (ca. 2-3 skiver), delt i fire
    45 g
  • hvitløksfedd delt i skiver
    1
Suppe
  • steinsopp, tørket eller tørket shiitakesopp, delt i tre
    8 skiver
  • vann
    1100 g
  • egg
    4
  • løk, gul delt i to
    70 g
  • hvitløksfedd
    2
  • olivenolje
    20 g
  • bacon eller flesk, delt i terninger (1 cm)
    100 - 150 g
  • chorizo eller polsk pølse, delt i skiver (0.5 cm)
    100 g
  • potet skrelt og delt i terninger (1 cm)
    200 g
  • grønnsaksbuljong (se tips)
    2 ss
  • laurbærblader, tørkede
    2
  • allehåndebær eller ¼ ts malt allehånde
    3
  • havsalt
    ¼ ts
  • malt svart pepper
    ¼ ts
  • merian, tørket
    2 ts
  • pepperrot, fersk (opcional) revet
    1 ts
  • rømme, alle typer
    50 g

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porsjon

Sódio 2735.7 mg
Proteína 22 g
Energia 2294 kJ / 546 kcal
Gordura 31 g
Fibra 7.8 g
Gordura saturada 11.5 g
Hidratos de carbono 41 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...

Mostrar tudo