Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 150 g pâine albă, veche de două zile, fără coajă, tăiată bucăți (3 cm)
- 200 g apă
- 20 g ceapă (opcional)
- 50 g icre de somon
- 20 g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă (cca. ½ lămâie)
- 30 g ulei de măsline
- Nutrição
- por 1 porție
- Energia
- 387 kJ / 92 kcal
- Proteína
- 3 g
- Hidratos de carbono
- 8 g
- Gordura
- 5 g
- Fibra
- 0.7 g
Receitas alternativas
Frișcă bătută
10min
Crochete de cartofi și vinete cu maioneză cu usturoi
Nenhuma avaliação
Pâine neagră de secară
Nenhuma avaliação
Iaurt de soia (vegan)
Nenhuma avaliação
Clătite cu creveți și ciuperci
Nenhuma avaliação
File de vițel cu corcodușe
1 Std. 50 Min
Seitan cu legume, la borcan
Nenhuma avaliação
Pateu în crustă (Spania)
10 godz.
Foie gras de rață
72 godz.
Fougasse
2 Std.
Solyanka (Ciorbă ucraineană picantă)
2 Std.
Tocăniță de legume cu mămăligă cremoasă
50min