Dispositivos e acessórios
Bazalkovo-hořčičný dip
Preparação 5min
Total 20min
2 porce
Ingredientes
-
15 - 20 gramů čerstvé bazalky jen lístky
-
2 stroužky česneku
-
30 gramů sladké hořčice
-
30 gramů olivového oleje
-
1 čajová lžička provensálského koření
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porci
Proteína
1.8 g
Energia
718 kJ /
171.5 kcal
Gordura
16 g
Fibra
1.8 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dipy a omáčky k vejcím, masu a sýrům
10 Receitas
República Checa
República Checa
Também pode gostar...
Pomalu vařené hrušky na červeném víně
Nenhuma avaliação
Loupání mrkve (s krytem mixovacích nožů 2v1)
5min
Risi e bisi
55min
Salát Panzanella s mušlemi
Nenhuma avaliação
Mrkvovo-jablečné velikonoční smoothie
25min
Irská káva
20min
Meruňkový shake (bez laktózy)
Nenhuma avaliação
Chléb nebo bochánky s rajčaty a bazalkou
1h 45min
Celozrnné knedlíky s burisony
50min
Žampiónová paštika s čerstvým tymiánem
3h 50min
Brambory na středozemní způsob
2h 30min
Green fresh
10min