Dispositivos e acessórios
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
Preparação 30min
Total 50min
6 porties
Ingredientes
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
Yoghurtsaus
-
yoghurt, 3,5% V.G.400 g
-
limoensap15 g
-
honing10 g
-
gemalen kardemom½ tl
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
zout1 tl
Falafel
-
lente-ui in ringen (1 cm)110 g
-
teentjes knoflook3
-
verse koriander enkel de bladeren4 takjes
-
verse peterselie enkel de bladeren4 takjes
-
eierdooier1
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt400 g
-
olijfolie20 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
gemalen koriander1 tl
-
gemalen komijn1 tl
-
zout1 tl
-
bloem40 g
-
bakpoeder1 tl
-
paneermeel40 g
-
olie om te frituren1500 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
563.3 mg
Proteína
15.2 g
Energia
1695.8 kJ /
405.3 kcal
Gordura
24.3 g
Fibra
5.8 g
Gordura saturada
4.5 g
Hidratos de carbono
33.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Paasrecepten
14 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Champignon en spinazie lasagne
Nenhuma avaliação
Italiaanse brunch
1h 30min
Aardappeltortilla met chorizo
50min
Sinaasappelcake en chocolade topping
1h 15min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1h
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5h 15min
Vegetarische Wellington
2h 10min
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30min
Goulash van soja met knoedels
1h 25min
Quiche met kip en peer
2h 40min
Falafel met rode bieten hummus
20min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1h 35min