Dispositivos e acessórios
Risotto met eekhoorntjesbrood
Preparação 10min
Total 35min
4 porties
Ingredientes
-
verse peterselie1 bos
-
sjalotten gehalveerd30 g
-
40 g gedroogd eekhoorntjesbrood, in water gedrenkt en uitgeperstverse eekhoorntjesbrood schoongemaakt, in stukken300 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
risottorijst (Carnaroli, Arborio of Parboiled 14 minuten kooktijd)320 g
-
droge witte wijn60 g
-
water800 g
-
1 volle tl vleesbouillonpastazout1 tl
-
boter in stukken30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
8.1 g
Energia
1861 kJ /
444 kcal
Gordura
14.4 g
Fibra
2.1 g
Hidratos de carbono
69.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Traditionele recepten
47 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Butternut en gembersoep
35min
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Nenhuma avaliação
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35min
Bietencarpaccio met Burrata
Nenhuma avaliação
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Nenhuma avaliação
Courgettesoep met munt
35min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Nenhuma avaliação
Romige courgettensoep
35min
Roze roerei
15min
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
3h 10min
Risotto met oesterzwam en champagne
35min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min