Dispositivos e acessórios
Alpenmacaroni
Preparação 20min
Total 45min
4 porties
Ingredientes
Macaroni
-
Gruyère kaas in stukken (± 3 cm)100 g
-
vastkokende aardappelen in blokjes (1 cm)400 g
-
water450 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.300 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper¼ tl
-
appels in stukken (2 cm)500 g
-
droge pasta, type macaroni250 g
-
bloem40 g
-
uien in fijne ringen160 g
-
boter30 g
Appelmoes en afwerking
-
citroensap25 g
-
suiker naar eigen smaak20 - 40 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
20 g
Energia
3642 kJ /
874 kcal
Gordura
45 g
Hidratos de carbono
92 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Traditionele recepten
47 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Nenhuma avaliação
Kip Fricassee met Asperges
1h
Gazpacho met kers en munt
Nenhuma avaliação
Lamscurry
1h
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1h 20min
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Nenhuma avaliação
Pittige Goulash met Donker Bier
Nenhuma avaliação
Ovenburger
1h 45min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1h 10min
Warme chocolademelk met karamel en whisky
25min
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Nenhuma avaliação
Miso Udon Noedels
20min