Dispositivos e acessórios
Victoria biscuit gebak
Preparação 10min
Total 1h 10min
10 porties
Ingredientes
Sponge cake
-
margarine, om in te vettenboter om in te vetten
-
fijne suiker170 g
-
eieren, medium (53-63 g)3
-
zelfrijzende bloem170 g
-
bakpoeder1 tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
natuurlijk vanille-extract (opcional)1 tl
Vulling
-
confituur (bv. aardbei en framboos)100 g
-
slagroom (ong. 48% vet)200 g
-
frambozen150 g
-
poedersuiker als afwerking1 el
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
4.1 g
Energia
1683 kJ /
402 kcal
Gordura
25.5 g
Hidratos de carbono
39 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Traditionele recepten
47 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Sinaasappel Sponge Cake
1h
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Nenhuma avaliação
Paëlla
50min
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Nenhuma avaliação
Pindakaas en koekjesijs
Nenhuma avaliação
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25min
Vanillesiroop
30min
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10min
Express Aardbeien Dessert
5min
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1h
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Nenhuma avaliação
Brusselse Wafels
1h