Dispositivos e acessórios
Marokkói fánk (Sfenj)
Preparação 30min
Total 2h 45min
10 darab
Ingredientes
-
1 tk porélesztőfriss élesztő20 g
-
víz250 g
-
tengeri só1 tk
-
búzaliszt400 g
-
extra szűz olívaolaj sütéshez
-
porcukor szóráshoz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 darab
Proteína
5 g
Energia
822 kJ /
196 kcal
Gordura
5 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
32 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mediterrán ízek
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Kakós mocha mandula
Nenhuma avaliação
Mentás csokoládés desszert
Nenhuma avaliação
Tojáslikőr fagylalt
Nenhuma avaliação
Csokoládés narancsos párolt puding
Nenhuma avaliação
Klasszikus lengyel torta
2h 25min
Cookidoo 10. évfordulós születésnapi torta
2h
Sajttorta Varomában
1h 45min
Krémes gyümölcszselé
Nenhuma avaliação
Torta Caprese, azaz Csokitorta Capri szigetéről
55min
Tarte Tatin
Nenhuma avaliação
Vegán eperfagylalt
5min
Vegán tiramisu
Nenhuma avaliação