Spaghetti Nests with Lentil Balls
TM6

Spaghetti Nests with Lentil Balls

4.0 ( 6 avaliações )

Ingredientes

  • 5 oz spring onions cut into pieces (1 in.)
  • 5 oz celery cut into pieces (1 in.)
  • 5 oz carrots cut into pieces (1 in.)
  • 1 ½ oz extra virgin olive oil divided
  • 10 ½ oz red split lentils dried
  • 18 ½ oz water plus extra to boil spaghetti
  • 2 oz tomato paste divided
  • 2 tsp salt divided, plus extra to boil water (approx. 3 tbsp per 4 qt)
  • 1 tsp ground black pepper divided
  • 7 oz bread crumbs divided
  • 3 large eggs divided
  • all-purpose flour to dust and roll
  • 21 oz canned diced tomatoes
  • ½ oz white balsamic vinegar
  • 2 tsp sugar
  • 1 ½ oz crème fraîche divided
  • 16 oz dried spaghetti pasta
  • 2 oz red bell pepper cut in triangles (½ in. x ½ in. x ½ in.)
  • 2 - 3 pitted black olives cut in small pieces
  • parsley to garnish

Nutrição
por 1 portion
Energia
475.5 kcal / 1989.4 kJ
Proteína
19.5 g
Gordura
9.7 g
Hidratos de carbono
78.2 g
Fibra
8.2 g
Gordura saturada
2.1 g
Sódio
0.6 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas