Dispositivos e acessórios
Vegetarisch Medaillons
Preparação 35min
Total 1h 10min
4 porties
Ingredientes
-
water900 g
-
boekweitkorrels100 g
-
havervlokken30 g
-
gemengde zaden50 g
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
courgettes in stukken (2-3 cm)100 g
-
uien in vieren gesneden50 g
-
wortel in stukken (2 cm) (± 70 g)1
-
teentje knoflook1
-
verse basilicumbladeren3
-
verse peterselie enkel de bladeren2 takjes
-
zout1 - 2 snuifjes
-
gerookte paprikapoeder (opcional)½ tl
-
paneermeel50 g
-
zonnebloemolie3 - 4 el
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 porties
Sódio
1369 mg
Proteína
54 g
Energia
6819.9 kJ /
1630 kcal
Gordura
94 g
Fibra
25 g
Gordura saturada
19 g
Hidratos de carbono
157 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Batch Cooking & Meal Prep
12 Receitas
Benelux
Benelux
Wij vieren onze eigenheid
25 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Peperkoek met Honing
Nenhuma avaliação
Zoete Aardappel Bloemtaart
Nenhuma avaliação
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10h
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30min
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1h 20min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Nenhuma avaliação
Hornazo
Nenhuma avaliação
Vegetarische chili
35min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Mediterraanse parelgerstrisotto
1h
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Salade van Kool en Wortel met Feta
15min