Dispositivos e acessórios
Mangolu Hindistan Cevizli Yoğurt
Preparação 10min
Total 10min
2 porsiyon
Ingredientes
-
Hindistan cevizi tozu30 g
-
badem30 g
-
mango, olgun parçalara bölünmüş200 g
-
yoğurt az yağlı150 g
-
mango, olgun küp küp kesilmiş (1 cm)50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsiyon
Proteína
8 g
Energia
1234 kJ /
295 kcal
Gordura
18 g
Fibra
6.4 g
Hidratos de carbono
21 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fit ve Lezzetli
18 Receitas
Turquia
Turquia
Thermomix® ile Fit Kal
35 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Çikolata ve Kabaklı Kek
1h 25min
Brokoli Kuskuslu ve Portakallı Somon
45min
Çarkıfelek Meyvesi ve Zencefil Gazozlu Mokteyl
10min
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Nenhuma avaliação
Salatalık Turşusu (Tatlı)
48h 20min
Piña Colada
15min
Pakette Sardalya ve Fasulye Salatası
1h
Kırmızı Orman Meyveleri Likörü
25min
Bircher Müsli
12h 10min
Vanilya Sosu (İngiliz kreması)
15min
Bol Proteinli Muzlu Kek
2h
Yaban Mersini ve Zencefilli Kahvaltılık Smoothie
10min