Dispositivos e acessórios
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
Preparação 15min
Total 40min
4 porties
Ingredientes
-
water1200 g
-
zout1 ½ tl
-
parelgerst300 g
-
lente-ui in stukken40 g
-
verse basilicumbladeren5
-
olijfolie40 g
-
wortelen in blokjes (1 cm)70 g
-
rode paprika in blokjes (1 cm)100 g
-
courgettes in blokjes (1 cm)100 g
-
aubergines in blokjes (1 cm)130 g
-
groentebouillonpasta1 tl
-
pijnboompitten30 g
-
gedroogde tijm (opcional)1 - 2 snuifjes
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
911 mg
Proteína
11.5 g
Energia
1820 kJ /
435 kcal
Gordura
17.3 g
Fibra
15.8 g
Gordura saturada
2.3 g
Hidratos de carbono
62.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Batch Cooking & Meal Prep
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Nenhuma avaliação
Gekruide lamstaart
40min
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Nenhuma avaliação
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1h
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20min
Heerlijke herfstdressing
Nenhuma avaliação
Boekweit met champignons
25min
Bloemkool-spinazie lasagne
1h 45min
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40min
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min