Dispositivos e acessórios
Boekweit met champignons
Preparação 5min
Total 25min
4 porties
Ingredientes
-
hazelnoten geschild30 g
-
verse peterseliebladeren10 g
-
sjalotten gehalveerd100 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie20 g
-
250 g verse champignons, de Paris, in stukken (2-3 cm)verse champignons gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in stukken (2-3 cm)250 g
-
witte wijn60 g
-
boekweitkorrels gespoeld250 g
-
water400 g
-
1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeldgroentebouillonpasta1 ½ tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
boter20 g
-
gorgonzola in stukken50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
448.1 mg
Proteína
14.8 g
Energia
1813.3 kJ /
433.4 kcal
Gordura
19.6 g
Fibra
8.7 g
Gordura saturada
6.5 g
Hidratos de carbono
53.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Champignon
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Goulash van linzen en champignons
45min
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Nenhuma avaliação
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Nenhuma avaliação
Rauwe chocolade bietencake
Nenhuma avaliação
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16h
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Nenhuma avaliação
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4h 30min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50min
Linzenbrood
1h 55min
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Nenhuma avaliação
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15min