Dispositivos e acessórios
Sponge cake (luchtige cake)
Preparação 15min
Total 1h 50min
8 sneetjes
Ingredientes
-
boter voor het invetten
-
eieren (elk 53-63 g) (zie tip)4
-
suiker naar smaak100 - 120 g
-
½ tl natuurlijk vanille-extractvanillesuiker, huisgemaakt1 tl
-
bloem120 g
-
zout (opcional)1 snuifje
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 sneetje
Proteína
5 g
Energia
641 kJ /
153 kcal
Gordura
3 g
Fibra
0.4 g
Hidratos de carbono
26 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2h 40min
Hersenen cupcakes
1h 40min
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min
Pannenkoeken
1h 15min
Heksenvingerkoekjes
2h
Citroenkoekjes
Nenhuma avaliação
Suikerpasta
1h 10min
Chocolade toffee cake
2h
Marmercake
2h
Koekjes met chocoladechips
50min
De wafels van de foor
3h
Appelcake
1h