Dispositivos e acessórios
Gazpacho
Preparação 10min
Total 1h 15min
6 porties
Ingredientes
-
pruimtomaten rijp, in helften gesneden1000 g
-
groene paprika50 g
-
uien40 g
-
komkommer deels geschild70 g
-
teentje knoflook1
-
azijn30 g
-
zout1 tl
-
extra vergine olijfolie50 - 100 g
-
ijsblokjes8
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
2 g
Energia
616 kJ /
146 kcal
Gordura
13 g
Fibra
2.4 g
Hidratos de carbono
5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Salmorejo
Nenhuma avaliação
Cashew schenkroom
Nenhuma avaliação
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Nenhuma avaliação
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1h
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Crème anglaise
15min
Lamsspiesjes
Nenhuma avaliação
Siciliaanse Garnalensalade
40min
Lams- en Quinoastoofpot
Nenhuma avaliação
Hummus van rode biet
10min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15min
Curryketchup
30min