Dispositivos e acessórios
Baharatlı Karamel Soslu Minik Muzlar
Preparação 10min
Total 1h 50min
4 porsiyon
Ingredientes
Baharatlı karamel sos
-
su1090 g
-
şeker300 g
-
limon suyu1 tk
-
toz tarçın½ tk
-
toz muskat3 tutam
-
kakule tane5
-
yıldız anason1
-
sirke1 yk
Mini muzların pişmesi
-
muz yerli küçük muz (ör. Anamur muzu)12
-
tereyağı2 - 3 yk
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsiyon
Sódio
5.5 mg
Proteína
3.8 g
Energia
2810.5 kJ /
671.8 kcal
Gordura
9.3 g
Fibra
9 g
Gordura saturada
5.5 g
Hidratos de carbono
154.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM6 MODLARIYLA LEZİZ TATLILAR
9 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Tavuk Katsu Sandviç Sushi (Onigirazu)
1h 50min
Karışık Orman Meyveleri Kokteyli
10min
Gün Batımı Mokteyli
10min
Sebze Suyu
3h 15min
Çikolata tozu (çok ince rendelenmiş çikolata)
5min
Detoks İçeceği (şekersiz)
10min
Matchalı Smoothie Kasesi
5min
Vegan Peynir Sosu
50min
Hawaii Burger
50min
Sabayon Soslu Elma
40min
Fas Usulü Kuzu Burger ve Harissalı Yoğurt Sosu
1h 5min
Çikolataya Batırılmış Çilek ve Cevizli Hurma Topları
30min