Dispositivos e acessórios
Rabarber, gember en citroen risotto
Preparação 10min
Total 35min
4 porties
Ingredientes
-
extra vergine olijfolie40 g
-
rabarber dun gesneden200 g
-
risottorijst type Carnaroli320 g
-
witte wijn80 g
-
water800 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
boter20 g
-
verse gember geraspt20 g
-
citroen bij voorkeur biologisch, de geraspte schil1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
6 g
Energia
1803 kJ /
431 kcal
Gordura
14.6 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
12.5 g
Hidratos de carbono
67.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Rabarber
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vegan Oesterzwam Soep
Nenhuma avaliação
Pasta met crème van pistache
30min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Nenhuma avaliação
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45min
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45min
Soba noodle mee goreng
40min
Vegan bosbessen en cheesecake muffins
1h 20min
Vegan bananen-kokoscake
Nenhuma avaliação
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Zoete of hartige pannenkoeken
35min
Mayonaise zonder ei
10min